var ns6=document.getElementById&&!document.all?1:0 var head="display:''" var folder='' function expandit(curobj){ folder=ns6?curobj.nextSibling.nextSibling.style:document.all[curobj.sourceIndex+1].style if (folder.display=="none") folder.display="" else folder.display="none" } //--> -------------------------------------------------------------------------------- ♥Peka-boo
  • Links.
  • Tag Me If You Want To Be LinkED (:

    ♥2a1'08 ♥3a2'09 ♥4a2'10 ♥HS NCC ♥HLC ♥Allen ♥Mingxuan :P Glenys ♥S.Liyana ♥Sin Yee ♥SokYee ♥Surya ♥Syafiqin ♥WanTing ♥Yuki
    ★Lynnette ★Zenn ★Sheemay ★WanChing ★Wenwei ★Amalina ★Regina ★Peiying ★Eastella ★JieYi
    Afrina Amanda Azirah Bernice Berry Caijun Cherie Delwyn Eunice Fathul HuiQi HuiSi Izzah Jasmine JiaXin JiaXing JiaYing Joy Jolene Jovina Joyce Julia June June Teng Kai Ting LiQin Marjorie Meiling MichelleTeo Michelle MingKang Nicole Olivia Peiling Qinyin Queenie Renald Sabrina ShengYong ShiYing Sherlyn Shermin ShuXian SinLee Siona Tiffany XiangYue Xin Hui Vivian Vivian Law Wenting Wayne Wenda WeiLiang WeiSiang Wesley Winsome Yan Wen YiYan YuYan ZheHao
    Past Months :
    September 2007; October 2007; November 2007; December 2007; January 2008; February 2008; March 2008; April 2008; May 2008; June 2008; July 2008; August 2008; September 2008; October 2008; November 2008; December 2008; January 2009; February 2009; March 2009; April 2009; May 2009; June 2009; July 2009; August 2009; September 2009; October 2009; November 2009; December 2009; January 2010; February 2010; March 2010; April 2010; May 2010; June 2010; July 2010; August 2010; September 2010; October 2010; November 2010; December 2010; January 2011; February 2011; March 2011; April 2011; May 2011; June 2011; July 2011; August 2011; September 2011; October 2011; November 2011; December 2011; January 2012; February 2012; May 2012; July 2012; August 2012; September 2012;

    ♠♣
    Monday, 18 May 2009 -{'12:51
    1. What would happen if you had a baby with the last person you kissed ?
    Ans : Oh Hell!im so gonna be DeadMeat!My parent gona scold!& i will make a bad reputation of my family name
    2. What's the most important part in a relationship in your opinion ?
    Ans :hmmms.Honesty??
    3. Last person you blocked on MSN ?
    Ans : SinYee'Junior!!!
    4. Do your parents forced you to go to church ?
    Ans :ehs,i dun go church!
    5. How are you feeling ?
    Ans :i guess Sad&happy too?? ><
    6. Do you say sorry first ?
    Ans : Yes!
    7. Name a lyric from the last song you listened to ?
    Ans : uhss,i dunno lerhs.
    8. Are you afraid of falling in love ?
    Ans : Maybe?sometimes?yes?
    What are you wearing now ?
    Ans : haks,school uniform
    10. Do you wear contact lenses or glasses ?
    Ans : Glasses..
    11. How many windows did you open ? What are they ?
    Ans : 3.Msn Conver,Facebook;RC game,Blog?
    12. What are you doing after this ?
    Ans : Continue Playing RC!!!
    13. Do you like to cuddle ?
    Ans : Maybe bahs.
    14. Do you like someone ?
    Ans : HAKS!Bleahs.Not going to say. :P
    15. Does their name start with letter A , D , M , K , I , C , G , J , R or Z ?
    Ans : hahas.NONE of the letter above (:
    16. Do you like hugs ?
    Ans : Ehs,yes?no?maybe bahs..
    17.Look to your left , what do you see ?
    Ans : Window&my korkor sleeping.hahas.
    18. What are the things you would love to happen tomorrow ?
    Ans : Hoping i can do my chemistry paper with confidence.[but will never happen larhs] D:
    19. Does it matter to you if your boyfriend smokes ?
    Ans : Obviously,i dont like people to smoke
    20. Do you think you have made a difference in someone's life ?
    Ans : Ehs,idunno
    21. Is there a girl who knows almost everything about you ?
    Ans : I Bet NO ONE know (:
    22. Who was that last person you had a longer call then 7 minutes ?
    Ans : ehs,Jiejie ,that was last week .haas
    23. How often do you hold back from saying what you are thinking ?
    Ans : not to sure
    24. Would you ever dye your hair blonde ?
    Ans : I will Not!
    25. Is something bothering you now ?
    Ans : Yes!alotlot D:
    26. What are you excited for ?
    Ans : not really excited of anything bahs
    27. What was the last thing you spend your own money for ?
    Ans : hmms.cant really remember , bubble tea i guess??
    28. Is there a song that reminds you of this whole summer ?
    Ans : No??
    29. When is the last time you did something wrong ?
    Ans : Yesterday!! hehs (:
    30. Where were you last night ?
    Ans :Home!studying & using laptop (:
    31. Was it a boy or a girl who last texted you ?
    Ans : HAHAS!girl
    32. Name something you are doing tomorrow ?
    Ans : Msn&blogging
    33. Does your phone normally ring in the middle of the night ?
    Ans : My phone always silent mode :D
    34. Is there something you want to tell someone ?
    Ans : ehs,yes!
    35. Is there someone you will never forget ?
    Ans : Of cos larhs!
    36. Did you have any unread texts when you woke up ?
    Ans : Yesh! "Need to bring tie tomorrow?" hahas xD
    37. Do you think you are too smart ?
    Ans : NOPE! im not
    39. Have you ever held hands with anyone ?
    Ans : hehs,yes (:
    40. Have you change this year ?
    Ans : Nothing Much (:
    41. Do you love the last boy / girl you texted to ?
    Ans : hahas,idunno. :D
    42. Is there a secret you've never told your parents ?
    Ans : Hehs.For sure have derr xD
    43. What's something that can always make you feel better ?
    Ans : listen to song?
    44. Have you ever worn the opposite sex clothes ?
    Ans : haks,yes.
    45. Have you ever kissed an ex after you broke up ?
    Ans : Noope.
    46. What artist are you listening to now ?
    Ans : Edward Chun
    47. If your ex said he hates you , you say ?
    Ans : Hate You too!
    48. What was the first thing you did when you woke up ?
    Ans : zzz....Open My eyes larhs!
    49. Anything hurts on your body ?
    Ans : Heart?
    50. Who is your ex ?
    Ans : Dunwan tell!too the personal. :P

    Name 4 people to do this quiz :
    1. Regina
    2. Yuki
    3. Peiying
    4. Surya

    SINYEE IM DONE DOING YOU QUIZ!!
  • ✫Blogger.

  • ♥
    ηυяυℓ αšчιкнιη ツ
    18
    19 September
    Xinmin pri
    1I,2I,3G,4G,5A,6(A)Humility
    ♥Hougang Sec ;
    1A1,2A1,3A2,4A2,5A2'11
    HSNCC'Echo'11♥ ; MSG , Hougean Leader Council
    Nanyang Polytechnic ; BPT
    BP1202!

    Music Playing :
    Im Going Confess[FT island]
    Mr Simple[SuperJunior]
    Lighters[Bruno Mars]
    Email Facebook
  • ✫Cravings.

  • Everlasting Friendship
    Pass Prelim
    Pass 'N' Level
    Go To Polytechnic
    Higher Nitec
    Sec 5
    Pass 'O' Level
    Graduate From Poly
    iTouch !
    DSLR Camera
    Polaroid Camera
    iPad !

  • ✫Loveeees.
  • Do Let Me Know If your Name Not here

    ✯Family♥♥♥♥

    Benedict
    Chuan Yong
    Fabian
    Faiezin
    Fitriya
    Eileen.Y
    Eileen.T
    Emma
    Jean
    Raymond

    ✯Mingxuan♥♥♥
    ✯Sinyee'Daughter♥♥♥
    ✯Minghwee♥♥♥
    ✯Sokyee♥♥♥
    ✯Yuki'Retarded♥♥♥
    ✯Glenys'Giraffe♥♥♥
    ✯WanTing'Idiot♥♥
    ✯Kinwee♥♥
    ✯Eastella'MilkTea♥♥
    ✯Nuraini♥♥
    ✯Ryan.Tay♥♥
    ✯Shivani♥♥
    ✯Syafiqin♥♥
    ✯Amalina♥♥
    ✯Surya♥♥
    ✯Allen♥♥
    ✯Jasmine.L♥♥
    ✯Sheemay'SuperJunior♥♥

    ✯Aini♥
    ✯Amalina♥♥
    ✯Asren♥
    ✯Gerbelle♥
    ✯Jieyi♥
    ✯Liling♥
    ✯Lynnette'Daumei♥
    ✯Peiying♥
    ✯Siona♥
    ✯Vivian♥
    ✯WanChing'BodohJunior♥
    ✯Wenwei'BlurSotong♥
    ✯Zenn♥

  • ✫Calender/Schedule.

  • Last Updated : 10 November 2011
    22/12/11[Thu] - 3rd outing !
    25/12/11[Sun] - christmas
    26/12/11[Mon] - WWW ? :)
    29/12/11[Thu] - 14th :)

  • ✫Craps.


  • Plurk.

  • ✫Credits.
  • Designer: ThePoisonKiss
    Background: Photobucket
    Basecode: Tiffany
    <