var ns6=document.getElementById&&!document.all?1:0 var head="display:''" var folder='' function expandit(curobj){ folder=ns6?curobj.nextSibling.nextSibling.style:document.all[curobj.sourceIndex+1].style if (folder.display=="none") folder.display="" else folder.display="none" } //--> -------------------------------------------------------------------------------- ♥Peka-boo
  • Links.
  • Tag Me If You Want To Be LinkED (:

    ♥2a1'08 ♥3a2'09 ♥4a2'10 ♥HS NCC ♥HLC ♥Allen ♥Mingxuan :P Glenys ♥S.Liyana ♥Sin Yee ♥SokYee ♥Surya ♥Syafiqin ♥WanTing ♥Yuki
    ★Lynnette ★Zenn ★Sheemay ★WanChing ★Wenwei ★Amalina ★Regina ★Peiying ★Eastella ★JieYi
    Afrina Amanda Azirah Bernice Berry Caijun Cherie Delwyn Eunice Fathul HuiQi HuiSi Izzah Jasmine JiaXin JiaXing JiaYing Joy Jolene Jovina Joyce Julia June June Teng Kai Ting LiQin Marjorie Meiling MichelleTeo Michelle MingKang Nicole Olivia Peiling Qinyin Queenie Renald Sabrina ShengYong ShiYing Sherlyn Shermin ShuXian SinLee Siona Tiffany XiangYue Xin Hui Vivian Vivian Law Wenting Wayne Wenda WeiLiang WeiSiang Wesley Winsome Yan Wen YiYan YuYan ZheHao
    Past Months :
    September 2007; October 2007; November 2007; December 2007; January 2008; February 2008; March 2008; April 2008; May 2008; June 2008; July 2008; August 2008; September 2008; October 2008; November 2008; December 2008; January 2009; February 2009; March 2009; April 2009; May 2009; June 2009; July 2009; August 2009; September 2009; October 2009; November 2009; December 2009; January 2010; February 2010; March 2010; April 2010; May 2010; June 2010; July 2010; August 2010; September 2010; October 2010; November 2010; December 2010; January 2011; February 2011; March 2011; April 2011; May 2011; June 2011; July 2011; August 2011; September 2011; October 2011; November 2011; December 2011; January 2012; February 2012; May 2012; July 2012; August 2012; September 2012;

    ♠♣
    Sunday, 25 October 2009 -{'20:20
    haaaas ,
    Sinyee Ask me Do quiz ,
    So i Shall do (:

    1. Are you single or attached ?
    Ans : S-I-N-G-L-E

    2. Do you have a person you like ?
    Ans : Hahas , maybe ?

    3. What is the name of the person you are in love with ?
    Ans : Wth , i dunwan say larhhs :/

    4. If the person you love and your mum dropped into the sea , who would you save first ?
    Ans : My Mum , because she is more important than anyone else :D

    5. Have you ever hugged someone before ?
    Ans : stupid question !

    6. Do you love your parents ?
    Ans : Another Stupid Question !

    7. Will you hug the one you love ?
    Ans : Why Not ? (:

    8. Are you willing to do anything for the one you love ?
    Ans : Probably , Depends what kind of thing

    9. Are you jealous now ?
    Ans : Maybe ?

    10. Who was the last person who smsed you ?
    Ans : Sinyee'Rubbish.Bin
    11. Who is in your clique ?
    Ans : DUnno ,

    12. Do you want babies in the future ?
    Ans : Dunno .

    13. Do you prefer Macdonalds , KFC, Long John Silver or Burger King ?
    Ans : LJS !!! :DD

    14. Do you sniff glue ?
    Ans : No !

    15. Do you smoke ?
    Ans : No?

    16. If the person you love is a 2-timer , what would you do ?
    Ans : Break Up ?
    17. Which cca are you now in ?
    ns : NCC & Library
    18. If you are rich , what would you do ?
    Ans : Save it (:

    19. if the person you love , held your hand , what would you do ?
    Ans : Like that norhs

    20. If the one you love reject you , what will you do ?
    Ans : let it be natural

    21. What is your favourite cartoon character ?
    Ans:this one dunno .

    22. Friendship or love ?
    Ans : Friendship larhs ! Friends are more Important that our lover mans !

    23. Cookiemonster or Elmo ?
    Ans : Elmo (:

    24. Do you use laptop or computer ?
    Ans : BOTH

    25. Do you like lollipops ?
    Ans : Someitmes ?

    26. Do you have a diary ?
    Ans : used too have it

    27. There's an admirer of yours and he won't die heart , what will you do ?
    Ans : No ideaa

    28. If you quarrel with your boyfriend / girlfriend and he / she wants to break , what will you do ?
    Ans : let it be thenn ,

    29. Are you blur ?
    Ans : Maybbe ???

    30. If you can have your hair dyed , what colour do you want it to be ?
    Ans : Brown

    31. Who is the last person you chatted in your msn ?
    Ans : Sinyee'Junior'Rubbish.Bin uhs ! && Yuki !

    32. How many boys / girls have you beaten before ?
    Ans : wth , beat ppl also must count merhs?

    33. If your boyfriend / girlfriend don't love you anymore , what will you do ?
    Ans : How Many time must ask this kind of stupid question !

    34. Tag 10 people to do this quiz :
    - Anybody who wants to do . (:
  • ✫Blogger.

  • ♥
    ηυяυℓ αšчιкнιη ツ
    18
    19 September
    Xinmin pri
    1I,2I,3G,4G,5A,6(A)Humility
    ♥Hougang Sec ;
    1A1,2A1,3A2,4A2,5A2'11
    HSNCC'Echo'11♥ ; MSG , Hougean Leader Council
    Nanyang Polytechnic ; BPT
    BP1202!

    Music Playing :
    Im Going Confess[FT island]
    Mr Simple[SuperJunior]
    Lighters[Bruno Mars]
    Email Facebook
  • ✫Cravings.

  • Everlasting Friendship
    Pass Prelim
    Pass 'N' Level
    Go To Polytechnic
    Higher Nitec
    Sec 5
    Pass 'O' Level
    Graduate From Poly
    iTouch !
    DSLR Camera
    Polaroid Camera
    iPad !

  • ✫Loveeees.
  • Do Let Me Know If your Name Not here

    ✯Family♥♥♥♥

    Benedict
    Chuan Yong
    Fabian
    Faiezin
    Fitriya
    Eileen.Y
    Eileen.T
    Emma
    Jean
    Raymond

    ✯Mingxuan♥♥♥
    ✯Sinyee'Daughter♥♥♥
    ✯Minghwee♥♥♥
    ✯Sokyee♥♥♥
    ✯Yuki'Retarded♥♥♥
    ✯Glenys'Giraffe♥♥♥
    ✯WanTing'Idiot♥♥
    ✯Kinwee♥♥
    ✯Eastella'MilkTea♥♥
    ✯Nuraini♥♥
    ✯Ryan.Tay♥♥
    ✯Shivani♥♥
    ✯Syafiqin♥♥
    ✯Amalina♥♥
    ✯Surya♥♥
    ✯Allen♥♥
    ✯Jasmine.L♥♥
    ✯Sheemay'SuperJunior♥♥

    ✯Aini♥
    ✯Amalina♥♥
    ✯Asren♥
    ✯Gerbelle♥
    ✯Jieyi♥
    ✯Liling♥
    ✯Lynnette'Daumei♥
    ✯Peiying♥
    ✯Siona♥
    ✯Vivian♥
    ✯WanChing'BodohJunior♥
    ✯Wenwei'BlurSotong♥
    ✯Zenn♥

  • ✫Calender/Schedule.

  • Last Updated : 10 November 2011
    22/12/11[Thu] - 3rd outing !
    25/12/11[Sun] - christmas
    26/12/11[Mon] - WWW ? :)
    29/12/11[Thu] - 14th :)

  • ✫Craps.


  • Plurk.

  • ✫Credits.
  • Designer: ThePoisonKiss
    Background: Photobucket
    Basecode: Tiffany
    <